Muhalefet 9. kez bir araya gelecek

Gözler muhalefet partilerinin cumhurbaşkanı adayının kim olacağında. Son toplantıda "adaylık konusu" gündeme gelmedi.

Muhalefet 9. kez bir araya gelecek

Bir yandan da CHP ile İyi Parti arasında adaylık üzerine tartışmalar devam ederken, gözler 28 Kasım'da yeniden bir araya gelecek olan liderlere çevrildi.

Bir yanda partilerden art arda gelen açıklamalar. Bir yandan da adaylık tartışmaları sürerken gözler 6'lı masanın 9. toplantısına çevrildi. Bu kez 28 Kasım'da Demokrat Parti ev sahipliğinde liderler bir araya gelecek. Peki 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı kim olacak? O sorunun yanıtı henüz net değil. Ama tartışmalar geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamalarla sürdü. İyi Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan gelen "Kılıçdaroğlu hakkında endişemiz" var sözleri çok tartışılmış, CHP'den de cevap gelmişti. İşte art arda gelen açıklamaların ardından gözler bir kez daha 28 Kasım'daki altılı masa toplantısına çevrildi. O toplantıda cumhurbaşkanı adayının değil ama anayasa değişikliği çalışmasının açıklanması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset