Milli Takımı da özelleştirsinler

Dün akşam havayolu ile Trabzon'a gelen DSP Lideri Zeki Sezer, karayolu ile Artvin'in Hopa ilçesine geçerek geceyi Sarp Otel'de geçirdi. Sabah otelde yaptığı kahvaltı sonrasında beraberindeki Genel Başkan Yardımcısı Melda Bayar ve Genel Sekreter Yardımcısı

Milli Takımı da özelleştirsinler

Dün akşam havayolu ile Trabzon'a gelen DSP Lideri Zeki Sezer, karayolu ile Artvin'in Hopa ilçesine geçerek geceyi Sarp Otel'de geçirdi. Sabah otelde yaptığı kahvaltı sonrasında beraberindeki Genel Başkan Yardımcısı Melda Bayar ve Genel Sekreter Yardımcısı Adana DSP Milletvekili Mustafa Vural ile birlikte ÖDP'li Hopa Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu'nu makamında ziyaret eden DSP Genel Başkanı Sezer, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden CHP'li Belediye meclis üyesi Necati Şanver için taziyede bulundu.

Zeki Sezer, burada yaptığı konuşmada, dünyada kapital ülkelerin ulusal kurumlarını stratejik durumlarını yabancılara kaptırmamak için fonlar kurduğunu hatırlatarak "Dünyada yaşanan ekonomik krizden önce ekonomik krizi görmezlikten gelen bizim hükümetimiz, krizden çıkışı halen ne var ne yok satmakta buluyor. Maliye Bakanı, Allah sağlık versin bu kriz belirginleşmeye başladığı dönemde başbakan her ne kadar 'Bizde kriz yok hamdolsun' dese de teğet geçti diyordu ama maliye bakanı bu dönemde daha çok özelleştirme yapmamız gerektiğini söylüyor. Özelleştirilecek neyimiz kaldı acaba kaldı mı diye düşündüm. Bunlar şimdi de Milli Piyango'yu özelleştiriyor. Sıra Milli Takım'a ne zaman gelecek diye sordum ama cevap alamadım" dedi.

"Solun evrensel değerlerinin önümüzdeki süreçte dünyaya da Türkiye'ye de daha çok ışık tutacağına inanıyorum" diyen Sezer "Biz Demokratik Sol Parti olarak solun evrensel değerlerine bağlı ama yerel kültürle de harmanlaştırılmış bir solun önemli bir çıkış noktasını olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.
DSP Lideri Zeki Sezer, daha sonra Arhavi ilçesine geçerek burada DSP Seçim Bürosu'nun açılışına katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler