Milletvekili trafik kazası geçirdi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz, Ankara'nın Polatlı ilçesinde trafik kazası geçirdi. Milletvekili Cengiz'in kullandığı 06 AT 7536 otomobil Eskişehir'den, Ankara istikametine giderken Polatlı Ortadoğu Rulman San

Milletvekili trafik kazası geçirdi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz, Ankara'nın Polatlı ilçesinde trafik kazası geçirdi. Milletvekili Cengiz'in kullandığı 06 AT 7536 otomobil Eskişehir'den, Ankara istikametine giderken Polatlı Ortadoğu Rulman Sanayi fabrikası yakınlarında saat 06.00'da şarampole yuvarlandı.

Kazada yaralanan Cengiz, önce Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Cengiz, daha sonra Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Cengiz'in kolunda kırık olduğu, kaburgalarında zedelenme olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz'in yanında bulunan danışmanı Volkan Pekak (30)'ın ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı belirtildi.

Mustafa Kemal Cengiz Kimdir :

Mustafa Kemal Cengiz, 1 Ocak 1964'te Çanakkale Sapanca Köyü'nde doğdu. Babasının adı Salih, annesinin adı Fatma'dır. Arkeolog ve Sanat Tarihçisi; Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü'nü bitirdi.

Ezine'de Sivil Savunma Memuru olarak işe başladı. Çanakkale İli Çan İlçesi Sivil Savunma Müdürü olarak atandı. Mahalli İdareler İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ezine Belediye Başkanlığı görevine seçilerek iki dönem bu görevi yürüttü. Orta düzeyde İngilizce bilen Cengiz, evli ve iki çocuk babasıdır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset