MHP'nin Köşk adayını açıkladı

 MHP 'nin 4 Kasım'da yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultay'ında genel başkanlığa adaylığını açıklayan Müsavat Dervişoğlu, adaylıktan çekileceği yönündeki iddialara cevap verdi. Genel başkanlık için çok sayıda aday olmasının demokratik bir hak olduğunu ifade

MHP'nin Köşk adayını açıkladı

 

MHP 'nin 4 Kasım'da yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultay'ında genel başkanlığa adaylığını açıklayan Müsavat Dervişoğlu, adaylıktan çekileceği yönündeki iddialara cevap verdi.
 
Genel başkanlık için çok sayıda aday olmasının demokratik bir hak olduğunu ifade eden Müsavat Dervişoğlu, şöyle konuştu:
 
"Benimle ilgili çeşitli tevatürler var. 'Muhalefetin zaafiyete düşürülmesi için sayın Devlet Bahçeli tarafından aday gösterildi, daha sonra Bahçeli lehine çekilecekmiş' diyorlar. İkinci tevatür ise güya Koray Aydın'la pazarlık içinde olup onun lehine çekilecekmişim. Beni tanıyan bilir, ne söylediysem odur. Kongrede herhangi bir aday lehine veya aleyhine çekilmem söz konusu değil. Sonuna kadar adayım."
 
Müsavat Dervişoğlu, genel başkanlığa seçilmesi durumunda, 2014 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Devlet Bahçeli'yi aday göstereceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset