MHP'nin Akçaabat ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, MHP İl Başkan Yardımcısı Osman Karaduman'la birlikte Akçaabat Kadın Kolları’na ziyarette bulundu.Yunusoğlu'nun ziyaretinde MHP Akçaabat Kadın Kolları Başkan vekili Ayşe Serdar

MHP'nin Akçaabat ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, MHP İl Başkan Yardımcısı Osman Karaduman'la birlikte Akçaabat Kadın Kolları’na ziyarette bulundu.

Yunusoğlu'nun ziyaretinde MHP Akçaabat Kadın Kolları Başkan vekili Ayşe Serdar ve kadın kolları yönetim kurulu üyelerine çalışmalarından ötürü teşekkür ederken, kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.

Yunusoğlu, “Akçaabatlı kadın teşkilatlarımız fevkalade bir çalışma içerisindeler. Akçaabat Trabzon'dan çıkacak milletvekillerinin bir tanesini çıkarabilecek bir güçtedir, bunu da biz başaracağız" dedi.
 

Kadın partililerin görevlerinin kapı kapı dolaşarak ülkedeki olumsuz durumu bütün hemcinslerine anlatması gerektiğini savunan Yunusoğlu "Kadın kollarımız çevresindeki bayanlara ülkedeki olumsuzlukları anlatacaktır. Seçime yaklaştıkça kadın kollarımızın çalışmalarının sıklaşacağından eminim. Bu çalışmalarla birlikte hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.
 

MHP Akçaabat Kadın Kolları Başkan Vekili Ayşe Serdar ise Trabzon milletvekili S. Latif Yunusoğlu'nun kendilerini ziyaretinden son derece memnun olduklarını ifade ederek, "Sayın vekilimiz, bizlere bu zamana kadar yapmış olduğumuz çalışmaların; ne kadar ulvi, ne kadar yerinde, ne kadar güzel olduğunu bir kere daha gösterdi. Bizde yapmış olduğumuz çalışmalarda sosyal bir kuruluş olarak sorumluluklarımızı yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Seçimlere kadar elimizden gelen tüm çalışmaları yürüteceğiz" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset