MHP'den Davutoğlu'na ret!

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, yarın ve perşembe günü Libya'daki gelişmeler konusunda muhalefeti bilgilendirecek. Davutoğlu'nun yarın CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüşeceği açıklanırken MHP, Dışişleri Bakanı'nın randevu talebini reddetti.Davutoğlu, Ak

MHP'den Davutoğlu'na ret!

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, yarın ve perşembe günü Libya'daki gelişmeler konusunda muhalefeti bilgilendirecek. Davutoğlu'nun yarın CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüşeceği açıklanırken MHP, Dışişleri Bakanı'nın randevu talebini reddetti.

Davutoğlu, Ak Parti grup toplantısı çıkışında gazetecilerin TBMM'deki oturumun kapalı olup olmayacağı yönündeki sorularında ''Kapalı olabilir'' yanıtını verdi.

YARIN 11.00'DE CHP

Dışişleri Bakanı Davutoğlu yarın saat 11.00'de CHP Genel Merkezi'nde Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek.

MHP'DEN RET

Milliyetçi Hareket Partisi ise, Libya’daki olaylarla ilgili muhalefeti bilgilendirme turuna çıkacak olan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na randevu vermedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler