MHP'den Akçaabat çıkarması...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili adayları Akçaabat İlçe Teşkilatı’nda partililer ile buluştu.MHP Trabzon 1. sıra milletvekili adayı Koray Aydın, beraberinde İl Başkanı Nihat Birinci ve milletvekili adayları ile Akçaabat İlçesi’ne ziya

MHP'den Akçaabat çıkarması...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili adayları Akçaabat İlçe Teşkilatı’nda partililer ile buluştu.

MHP Trabzon 1. sıra milletvekili adayı Koray Aydın, beraberinde İl Başkanı Nihat Birinci ve milletvekili adayları ile Akçaabat İlçesi’ne ziyarette bulundu. Aydın, Akçaabat'ta sivil toplum örgütlerini, Akçaabat Sebatspor Kulübü’nü ve partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti. Kalabalık bir partili grupla toplantı yapan Koray Aydın, hava koşulları nedeniyle ilçe merkezinde yapmayı planladıkları açık hava mitingini ileri bir tarihe ertelediklerini söyledi. Parti binasında gerçekleşen toplantıda Aydın, ilk olarak MHP Akçaabat Kadın Kolları'yla toplantı yaptı. Akçaabatlı MHP'li kadınların çalışmalarını takdirle karşıladığını belirten Aydın, "Sizin çalışmalarınızdan övgüyle bahsediyorlar. Trabzon'da MHP'li kadın kolları arasında Akçaabat ön plana çıkıyor" dedi.

Trabzon'un Türkiye'ye ışık tuttuğunu kaydeden Koray Aydın "Mevcut hükümetin Trabzon'da iktidarlarının sonu yaklaşıyor. Göreceksiniz Allah nasip edecek. 13 Haziran akşamı Trabzon'un her yanı bayram havasına çevireceğiz ve birinci parti olmamızı kutlayacağız. Trabzon'dan yanan meşale her zaman Türkiye'ye ışık tutar. 1999 yılındaki seçimlerde Trabzon'da birinci parti bizdik, Türkiye'de de sağın birinci partisi biz olduk. Bunu yine başaracağız. Bu havayı dalga dalga yayıyoruz. Her genel seçim mahalli seçimin altyapısını oluşturur. Biz bu seçimde Trabzon'da alacağımız oylarla önümüzdeki mahalli seçimlerde Trabzon'un yerel iktidarına talibiz. Hem Trabzon merkez belediyesini alacağız, hem de bütün ilçelerin belediyelerini alacağız. Biz Trabzon'da ve Türkiye'de, kandırılmış, hakkı gasp edilmiş, bunlara inanmış ve pişman olmuş tüm AKP'lilerden oy istiyoruz. Eski Demokrat Partililer, DYP-ANAP çizgisinden gelenler, Saadet Partililerin buluşma noktası Milliyetçi Hareket Partisi olmuştur" diye konuştu.

MHP Trabzon Milletvekili adayı Halil Memiş ise Trabzonlu'nun büyükşehir hayaliyle kandırıldığını öne sürerek, "Trabzonlunun psikolojisiyle oynanmaktadırlar. 15 yıldır Trabzonlu büyükşehir olma sevdasıyla yaşamaktadır. Hatırlayalım, 2010 yılının son çeyreğinde Trabzon'da büyükşehir oldu, olacak şekilde laflar söylendi. Şu sınırdan bu sınıra mı olsun derken ertelendi. En azından şunu açık ve net bir şekilde söyleyeyim, mevcut iktidara Trabzon'u büyükşehir yapmak nasip olmayacaktır. Çünkü, 13 Haziran'da iktidar olacak olan parti AKP olmayacaktır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset