MHP'de nefesler tutuldu

MHP Trabzon İl başkanlığı 10. Olağan Genel Kurulunu yapıyor. MHP Trabzon il başkanlığı için 3 aday yarışıyor.. 3 aday konuşmasını yaptı. MHP genel başkan yardımcısı Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici'nin konuşmasının ardından seçime geçildi. 3 adayda oyunu

MHP'de nefesler tutuldu

MHP Trabzon İl başkanlığı 10. Olağan Genel Kurulunu yapıyor.


MHP Trabzon il başkanlığı için 3 aday yarışıyor..


3 aday konuşmasını yaptı. MHP genel başkan yardımcısı Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici'nin konuşmasının ardından seçime geçildi.
3 adayda oyunu kullandı.


3 başkan adayı Muhamet Öztürk Muammer Demeli ve Nihat Birinci, oylarını kullandılar.

538 delegenin 2 sandıkta oy kullanması sıkışıklığa neden olurken, delegeler zaman zaman bu duruma isyan etti. Divan başkanı Yozgat Miletvekili Mehmet Ekici, delegelerden öncelikle bayanların oy kullanması için izin istedi. Ekici'nin isteği üzerine öncelikle bayan delegeler oylarını kullandılar ve kongre salonundan ayrıldılar.

MH Trabzon miletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu ve Trabzon belediye eski başkan adayı Cevdet Saral oy kullanmak için sandık başına gittiler.

Oylama şuan devam ediyor..

MHP Trabzon İl başkanlığı kongresi 3 aday konuşmasını yaptı. Adayların ardından Trabzon MHP Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu söz aldı. Yunusoğlu konuşması esnasında Yomra İlçe teşkilatı kendilerine sözlü sataşma yapıldığı gerekçesiyle söz almak istedi ama Divan tarafından kendine söz verilmedi, kısa süreli bir tartışma yaşanmıştı. Kongrede bunun dışında herhangi bir olumsuz bir olay yaşanmadı, delegeler teker oylarını kullanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler