MHP Trabzon'da adaylığını heri çekti!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkan adaylarından Alper Bekar, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bekar, 25 Eylül 2012'de yapılacak olan il başkanlığı kongresinde adaylıktan çekildiği belirterek "Neden adaylık

MHP Trabzon'da adaylığını heri çekti!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkan adaylarından Alper Bekar, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bekar, 25 Eylül 2012'de yapılacak olan il başkanlığı kongresinde adaylıktan çekildiği belirterek "Neden adaylıktan çekildiğimi hem özel sebeplerimin hem de genel sebeplerin arkasına sığınmadan açık yüreklilikle açıklamayı şu anki hassas dönemde camiaya zarar vermemek adına doğru bulmuyorum. Maalesef söylenmemesi gerekenlerin söylendiği, yapılması gerekenlerin yapılmadığı bir süreci birlikte yaşıyoruz.
 
Basında yer aldığı gibi herhangi bir adayı destekliyor diğerini dışlıyor gibi bir algının benim adıma doğru olmadığını hem de yakışıksız olduğunu belirtmek isterim. Mevcut iki adayında listelerinde yer almayı ve de bir adayın lehine çalışmayı kendi adıma doğru bulmuyorum. Bu açıklamadan sonra delegelerin hür iradeleri ile hareket etmelerini objektif, sağduyulu bir şekilde oy kullanmalarını talep ediyorum.
 
Ayrıca yakın arkadaşlarımızın mevcut adayların listelerinde görev almayı arzu etmelerini de saygıyla ve anlayışla karşılıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler