MHP lideri Bahçeli'den aday belirlemeyen muhalefete sert tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Manisa'da düzenlediği ‘2023’e Doğru Aday Belli Karar Net’ mitinginde açıklamalarda bulundu.

MHP lideri Bahçeli'den aday belirlemeyen muhalefete sert tepki

Cumhur ittifakı olarak adaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu yineleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhalefetin aday belirleyememesine sert sözlerle yüklendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'deki ziyaretinde 'kayıp 8 saat' olarak adlandırılan zamana ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, İYİ Parti ve CHP arasındaki 'hamburger' polemiğine de değindi.

2023 yılının haziran ayında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde liderler sahaya indi. Daha önce birçok ilde miting gerçekleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu seferki durağı ise Manisa oldu. Partisinin '2023’e Doğru Aday Belli Karar Net' mitinginde açıklamalarda bulunan Bahçeli, 2023 seçimleri öncesinde kritik mesajlar verdi.

"TÜRKİYE'YE TUZAK KURANLAR 2023'TE ALT EDİLECEK"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarında öne çıkanlar;

Hedefleri yüksek olanların küçük hesapları olamaz. Başarmaya azmetmiş olanların karşısında hiçbir şer odağı tutunamaz. Bizde milletimizi seven mangal gibi yürek vardır. Dokunsanız devrilecek çıkarcılar güruhu ne millet sevdamızı bilebilir ne de ülkeye adanmış hayatlarımızı anlayabilir. Yıkılmamızı gözleyenler var, dikkat ediniz. Türkiyemiz üzerinde gözü olanlar var, tetikte durunuz. Yedi düvelin üzerine gidiyoruz, biz yürüdükçe siniyorlar. Daha huzurlu bir Türkiye'ye ulaşmak için canımızı dişimize takıyoruz. İstikbalin süper güç Türkiye'sine selamet içinde vasıl olabilmek için 2023 yılı muazzez bir fırsattır.2023 hem Cumhurbaşkanı hem de milletvekilliği genel seçimlerinin yapılacağı sandık ve demokrasi yılıdır. Türkiye'ye tuzak kuranlar 2023'te alt edilecektir. 

"ADAYIMIZ BELLİ KARARIMIZ NETTİR"
Ekmeğini yediği, suyunu içtiği, havasını soluduğu vatanını gittikleri ülkelerde şikayet edenler çok iyi bilsinler ki bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayı belirlemek için icazet yarışına girenler, gelsinler de Manisa'daki imrenilecek heyecan dalgasına kulak versinler. Adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.

MUHALEFETİN ABD ZİYARETLERİ
Cumhurbaşkanı adayı bulabilmek için icazet yarışına girenler gelsinler Manisa'ya baksınlar, koştura koştura ABD'de soluğu alan iş birlikçiler yüreği yetiyorsa buraya kulak versinler. 2023 seçimleri Türkiye’nin kaderini tayin edecektir. Ya geleceğimiz zillete düşüp heba olacaktır ya da Cumhur’un cesaret ve dirayetiyle bütün korkuluklar yıkılacak, bütün oyunlar bozulacaktır. Henüz dış güçlerden aday için izin ve yetki belgesi alamadıkları için bir şey söyleyemiyorlar, Amerika'ya biri gidiyor biri geliyor.

'HAMBURGER' POLEMİĞİ
Adeta okyanus ötesinde nöbete gidiyorlar. ABD'ye koşan İP heyetinden birisi 'Biz ABD'de hamburger yemeye gelmedik' diyerek Kılıçdaroğlu'nu boşa düşürüyor. Bizi ilgilendiren nasıl yemlendikleri, nerede düşüp kalktıkları değil hangi gizli pazarlıklara alet olduklarıdır. Gayri milli uçurumların dibine yuvarlanıyorlar. Milli iradenin üzerinde sisli bir iradenin hayalini kuruyorlar.Terör örgütlerini aklıyorlar, zulmü alkışlıyorlar. Emperyalizmin hesabına çalışan bir muhalefet anlayışının olması utanç anıtı gibi başımızdadır.Zillet ittifakı, Türkiye'nin ayağına vurulmak istenen küflü prangadır.  

BU BİR FETÖ YÖNETİMİ
Kılıçdaroğlu meydan okuyor ancak hala adayım diyemiyor. Malum belediye başkanlarını Sayın Erdoğan ile eş tutup rakip gösteriyorlar. Bu bir FETÖ yönetimidir. Yenemiyorsan yıprat taktiğidir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset