MHP İl Kongresi'nde gerginlik

 MHP 9. Olağan İstanbul İl Kongresi, Beşiktaş Akatlar Spor Kompleksi'nde yapılıyor. Saat 14.00'te başlayan kongre için partililer erken saatlerde kongre merkezine geldi. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katılmadığı kongrede mevcut il başkanı Abdurrahman Ba

MHP İl Kongresi'nde gerginlik

 

MHP 9. Olağan İstanbul İl Kongresi, Beşiktaş Akatlar Spor Kompleksi'nde yapılıyor. Saat 14.00'te başlayan kongre için partililer erken saatlerde kongre merkezine geldi. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katılmadığı kongrede mevcut il başkanı Abdurrahman Başkan, Erdem Karakoç, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Niyazı Paksoy, Memduh Yellice ve İbrahim Cingi, il başkanlığı adayı olarak listeleriyle yarışıyor.

 

Spor kompleksine başkan adaylarının yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcıları Abbas Bozyel, Serdar Durmaz ve Semih Yalçın, milletvekilleri Meral Akşener, Celal Adan ve Ali Torlak ile eski milletvekili Murat Başesgioğlu'nun yanı sıra farklı adayları destekleyen 600 delege katıldı. Salona her giren başkan adayı büyük coşku ile karşılandı. Aday sayısının fazla olması da daha kongre başlamadan zaman zaman gergin anların yaşanmasına neden oldu.

 

Adayların ve delegelerin tamamlanmasından sonra da divanın oluşturulması ile kongreye start verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset