MHP Gümrükçüoğlu iddiasını yalanladı

MHP Trabzon İl Başkanlığı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu iddiasını yalanladı.

MHP Gümrükçüoğlu iddiasını yalanladı

Haber61 – Haber Servisi – 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde aday belirleme çalışmaları sürerken kulislerde birçok isim gündeme geliyor.

Son olarak ise AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakının Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayının mevcut başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olacağı iddia edildi.

Ortaya atılan bu iddia üzerine MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım açıklama yaparak, “Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli Görüşmesinde, Bahçeli’nin Erdoğan’a Trabzon’da Cumhur İttifakı adayı olarak Gümrükcüoğlu’nu önerdiği söyleniyor “ şeklindeki haber kesinlikle asılsız ve doğru değildir. Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin bize böyle bir talimatı olmamıştır. Seçim dönemlerinde bu tür haberlerin çıkmasının bazı çevrelere hizmet etme amacı taşıdığının bilinmesini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset