MHP 40 yaşında!

Bahçeli ve beraberindeki heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyerek tören alanına geldiler. Atatürk'ün kabrine çelenk bırakan Bahçeli ve beraberindekiler, daha sonra saygı duruşunda bulundular.Heyet, Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı da çektirdi. Buradan M

MHP 40 yaşında!

Bahçeli ve beraberindeki heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyerek tören alanına geldiler. Atatürk'ün kabrine çelenk bırakan Bahçeli ve beraberindekiler, daha sonra saygı duruşunda bulundular.

Heyet, Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı da çektirdi. Buradan Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Bahçeli, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

“Aziz Atatürk,

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Başkanlık Divanı, Merkez Yönetim Kurulu, Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri ve il başkanları olarak huzurundayız.

Tıpkı devletimizin kurulduğu dönemin milli mücadele ruhuyla çıktığımız yolda ne mutlu ki kırkıncı yıla ulaştık. Aziz Cumhuriyetimizi yüceltmek ve yükseltmek için emanet ettiğin kutlu değerlerin takipçisiyiz. Bu ilhamla devletimizi, milletimizi ve partimizi daha nice kırk yıllara taşımak ve yükseltmek en büyük ülkümüzdür.

Kırk yıllık onurlu tarihin gururunu ve anılarını manevi huzurunuzda paylaşmak istiyor, rahmet, minnet, şükran duygularımızla aziz hatıranız önünde saygı ile eğiliyoruz.

Ruhun şad olsun.”

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler