Mezarına köyünden toprak!

Eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın mezarına konulmak üzere doğum yeri Sinop'un Uzungürgen köyünden toprak götürülecek.Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Genel Başkanlarını ka

Mezarına köyünden toprak!

Eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın mezarına konulmak üzere doğum yeri Sinop'un Uzungürgen köyünden toprak götürülecek.

Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Genel Başkanlarını kaybetmekten duydukları büyük üzüntüyü dile getirdi.

Parti binasında taziyeleri kabul eden Üçüncüoğlu, Sinop'ta doğan Erbakan'ın cenazesine katılmak üzere bu akşam parti binası önünden çok sayıda otobüs ve özel aracın İstanbul'a hareket edeceğini belirtti.

Cavit Üçüncüoğlu, ''O'nun kaybı bizim için çok büyük bir acı oldu. Köyünden aldığımız toprağı Merkezefendi Mezarlığı aile kabristanlığındaki mezarına koymak üzere partililer olarak İstanbul'a götürüyoruz'' dedi.

Üçüncüoğlu, Uzungürgen köyünden Erbakan'ın yakın akrabalarının da cenazeye katılmak üzere İstanbul'a gideceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset