Metin Kaya: "Kongreye hazırlanıyoruz"

AK Parti İl Başkan Adayı Metin kaya kongre hazırlıklarını sürdürüyor.

Metin Kaya: "Kongreye hazırlanıyoruz"

AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Metin Kaya, Trabzon Merkez ve ilçelerinde seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Tüm engellemelere rağmen halkın ve teşkilatın kendisine yoğun teveccüh gösterdiğini ifade eden Kaya şunları söyledi;

Metin Kaya:

"Bizim yolumuz belli, ALLAH'ın izniyle Cumhurbaşkanımız ve partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda ilerlemeye devam ediyoruz.  Onun kurduğu AK Parti'yi daha güçlü yapmak ve sürekli söylediği gibi 'Yüzünüzü mlillete dönün' vurgusunu yerine getirmek adına, milletin ayağına gitmeye devam ediyoruz.

Trabzon'un birçok ilçesinde delegelerle görüştüm. Hepsinin en büyük şikâyeti  'Parti tabandan koptu, parti gerçek sahiplerinden alındı, parti rantçıların eline geçti' serzenişleri. Ziyaretlerimiz esnasında tabanın teşkilatın partinin gerçek sahiplerinin şikayetlerini dinlerken yol haritamızı belirleme de bu talepler bizlere önemli oranda katkı sağlıyor.

Parti yönetimindeki bazı durumlardan rahatsızlıklarını dile getiren vatandaşlar, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emanetine maalesef bazı partililerin ihanet ettiğini kaydediyorlar. 

KONGREYE HAZIRLANIYORUZ 

İlçe ziyaretlerimiz esnasında 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek il kongresinde oluşturacağımız yönetim kurulu listemiz ile ilgili de fikir alışverişinde bulunuyoruz.

Partililerimiz ALLAH için bu partiye hizmet edecek kişilerin yönetime getirilmesini istiyorlar. İhalecilerin, para için, yandaşlarına rant sağlamak için bulunduğu konumunu güçlendirmek, ticaretine katkı sağlamak için yönetime girenlerin veya birileri tarafından işaret edilenlerin partiye zarar verdiğini ifade ediyorlar.

Metin Kaya:

Zaten bizim de yola çıkış ilkelerimizin başında bu meseleler var. Partiyi birilerinin merdiveni olmaktan kurtarmak.

Sayın Genel Başkanımız Tayyip Erdoğan'ın yolunda önce ALLAH için sonra millete en güzel hizmeti vermek üzere kurulan bu dava için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Bu manada bizlere güç veren ziyaretlerimizde bizleri çok güzel karşılayıp uğurlayan partili arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Birçok ilçeye gittim, belediye başkanlarımız ile görüştük istişare ettik, ilçe başkanlarımız ile görüştük, delegelerle görüştük. 

Bugün de Dernekpazarı ilçemize geldik, delegelerle görüştük, belediye başkanımız Aydın Alioğlu'nu ziyaret ettik çok güzel çalışmalarını yerinde gördük. Misafirperverliğinden ötürü kendisine teşekkür ederim. 

Maçka'ya gittik, Belediye Başkanımızla görüştük,  Akçaabat'a, Tonya'ya gittik, Çaykara'ya gittik.

Çok güzel temaslarımız tüm hızıyla devam edecek.

Biz bu partinin kuruluşunda var olan insanlarız, birileri gibi kartvizit bastırıp birilerine kapısına koşmadık, yürekten, gönülden bu davaya hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz" 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler