Mesut Yılmaz Oyunu Kullandı

Rize'den bağımsız milletvekili adayı olan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, bugün öğle saatlerinde Rize şehir merkezinde bulunan Kurtuluş İlköğretim Okulu'na gelerek oyunu kullandı.Mesut Yılmaz oyunu kullanmak için öğle saatlerinde korumaları ve beraberin

Mesut Yılmaz Oyunu Kullandı

Rize'den bağımsız milletvekili adayı olan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, bugün öğle saatlerinde Rize şehir merkezinde bulunan Kurtuluş İlköğretim Okulu'na gelerek oyunu kullandı.

Mesut Yılmaz oyunu kullanmak için öğle saatlerinde korumaları ve beraberindekilerle birlikte Kurtuluş İlköğretim Okulu'na geldi. Yılmaz, 1032 nolu sandıkta oyunu kullandı. Yılmaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Rize'de ancak bir ay seçim kampanyası yapabildim. Daha önceki seçim kampanyalarına nazaran daha erken bir seçim kampanyası oldu. Maalesef hedeflediğim her yere gidemedim. Ama inşallah seçimden sonra telafi edeceğim" diye konuştu.

Yılmaz, "Nasıl bir Türkiye hedefliyorsunuz?" sorusuna, "Daha iyi bir Türkiye bekliyorum. Rize'ye ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" cevabını verdi. Yılmaz'a, oy kullanmak için okula gelen çok sayıda seçmen alkışlayarak destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel