Mert: BDP otobüsüne çıktım çünkü

Son dönemlerde adı en fazla konuşulan yazarlardan Nuray Mert Habertürk canlı yayınında Ece Üner'in sorularını yanıtladı.BDP OTOBÜSÜNE NEDEN ÇIKTISeçim öncesi Başbakan Erdoğan'ın 'namert' dediği isim Nuray Mert, kişisel olarak hala Başbakan'dan bir özür be

Mert: BDP otobüsüne çıktım çünkü

Son dönemlerde adı en fazla konuşulan yazarlardan Nuray Mert Habertürk canlı yayınında Ece Üner'in sorularını yanıtladı.

BDP OTOBÜSÜNE NEDEN ÇIKTI

Seçim öncesi Başbakan Erdoğan'ın 'namert' dediği isim Nuray Mert, kişisel olarak hala Başbakan'dan bir özür beklediğini açıklarken 'BDP otobüsüne neden çıktınız' sorusuna 'Ben bağımsız adaylar hareketini başından beri destekledim. Ve bunu hem yazılarımda hem de programlarımda açık açık anlattım. Bağımsız adayları destekleme platformunun da üyesiyim. Evet, bizim için bir zaferdi ve ben de zaferimi kutladım' diye cevap verdi.

BASIN ODASI NEDEN ERKEN BİTTİ

NTV ekranlarında yayınlanan 'Basın Odası' programının neden apar topar yayından kaldırıldığı sorusuna ise Nuray Mert ilginç açıklamalarla cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler