Merkez İlçe'de kazan kaynıyor

Listeler hazırlanırken Merkez İlçe Başkan adaylarından Yılmaz Büyükaydın'ın delege bazında bir adım önde olduğu belirtilirken diğer aday Muhammer Şahin'in ise son ana kadar yarıştan kopmayacağı gözüküyor. Diğer bir aday Aslan Yeşilyurt ise şansını kovalam

Merkez İlçe'de kazan kaynıyor
Listeler hazırlanırken Merkez İlçe Başkan adaylarından Yılmaz Büyükaydın'ın delege bazında bir adım önde olduğu belirtilirken diğer aday Muhammer Şahin'in ise son ana kadar yarıştan kopmayacağı gözüküyor. Diğer bir aday Aslan Yeşilyurt ise şansını kovalamaya devam ediyor.

AKP Merkez İlçe seçimleri önümüzde ki hafta Pazar günü gerçekleştirilecek. Mevcut başkan Ergin Aydın'ın aday olmayacağını açıklamasından sonra geride bıraktığımız hafta da Yılmaz Büyükaydın, Aslan Yeşilyurt ve son olarak ta Muhammer Şahin adaylıklarını açıkladılar.

Merkez İlçe yönetiminin tamamına yakını mevcut ilçe başkan yardımcısı Yılmaz Büyükaydın'ı desteklerken mahalle başkanları ve yönetimlerinin de büyük bir çoğunluğunun Yılmaz Büyükaydın ile birlikte oldukları gözleniyor.

Öte yandan seçimlerde etken olan milletvekillerinin tavırlarını henüz netleştirmedikleri fakat Bakan Özak, Kemalettin Göktaş, Mustafa Cumur ve Cevdet Erdöl'ün Yılmaz Büyükaydın ismi üzerinde konsersus sağladıkları, Asım Aykan'ın ise Muhammer Şahin ismi üzerinde direttiği öne sürülüyor.

Safiye Seymenoğlu'nun ise seçimlere müdahil olmadığı belirtiliyor. Büyükaydın mevcut merkez ilçe kadrosundan isimleri listesinde şekillendirirken Trabzon'u kucaklayacak isimlere de yer vererek belediye seçimlerine girmeyi planladığı öğrenildi. Muhammer Şahin ise listesi hakkında bilgi vermezken milli görüş kökenli Mustafa Çolak ve İzzet Usta'nın listeyi oluşturmaya çalıştığı Ali Haydar Usta'nın ise liste çalışmaları için nabız yokladığı gözleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset