Meral Akşener Trabzon'da adayları açıkladı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'a geldi. Akşener, partisinin Trabzon'daki belediye başkan adaylarını açıkladı.

Türkiye'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler yaklaşırken, siyasi partilerde de hareketlik arttı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'a geldi.

Akşener, 13.30'da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde "Teşkilat Buluşması" gerçekleştirecek. Akşener'in, İyi Parti'nin Trabzon'da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve bazı ilçelerde belediye başkan adaylarını açıkladı.

aksener-trabzonda.webp

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'ndeki program sonrası saat 16.00'da ise bir otelde "Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı" yapacak.

AKŞENER'E HAVALİMANINDA KARŞILAMA

İyi Parti lideri Meral Akşener ve kurmayları Trabzon'a geldi. Akşener'e, Trabzon Havalimanı'nda horonlu karşılama yapıldı.

aksener-trabzonda-1.webp

aksener-trabzonda-2.webp

AKŞENER: "BİZ DE BIYIK GİBİ ZORA TALİBİZ"

Meral Akşener yaptığı açıklamada, "Yomra Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık tekrar aday. Bu kez tek başımıza giriyoruz. Allah kendisinden razı olsun. Biz Yomra Belediyemiz gibi zora ve hizmete talibiz. Bu ülkeyi yönetmeye talibiz. Onun için de Allah'ın izniyle gayretlerimiz ibadet sayılacak" dedi.

ERKAN: "MAKAM KAPIMI YERİNDEN ÇIKARIP ATACAĞIM"

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhammet Erkan, açıklamada bulundu.

Muhammet Erkan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Hala seçimle bir şeylerin değişebileceğine inanıyorsak, demokrasiden baş ediyorsak bunu İYİ Parti’ye, İYİ Parti’nin kurucusu Sayın Genel Başkanım Meral Akşener’e borçluyuz. Bugün bir çobanın torunu, Fatih’in fethettiği, Kanuni’nin yönettiği Trabzon’u yönetmek için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldum. Biliyorum ki bunu Cumhuriyete borçluyum. Bu gururu bana yaşatan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnet, saygı ve şükranla anıyorum.

Gün el ele, gönül gönüle sevdamızı yerelde iktidara taşıma günüdür. 31 Mart’a kadar sevdamızı dağa taşa yazarak Trabzon’da çalınmadık kapı, girilmedik iş yeri bırakmamak için bir araya geldik. Trabzon’un geleceği, Trabzonluların mutluluğu, Trabzon’u iyi belediyecilikle tanıştırmak için yola çıkıyoruz.

İYİ Parti, Türk milliyetçilerinin iktidar mücadelesidir. Böyle görüyor, böyle inanıyorum.

İyi Parti ile yerelden genele tek başına iktidara yürüyeceğiz inşallah. İnanıyorum ki 1 Nisan sabahı Trabzon’un üzerine İYİ Parti’nin güneşi doğacaktır. Her bir arkadaşımın da buna inanmasını istiyorum. Tüm şahsi ve parti için sıkıntılarımızı, hesaplarımızı ertelemek, partimize, davamıza, liderimize sahip çıkmak zorundayız. Gün birlik günüdür. Gün, vatana, millete ve devlete sahip çıkma günüdür.

Bilmeliyiz ki devlet kudretimiz elimizden giderse milletçe zelil ve rüsva bir duruma düşeriz. Onurlu bir gelecek için tüm zorluklarla mücadele etmek zorundayız. Zorluklar bizi yıldırmasın.

Bu seçimlerin anlamı büyüktür. Bu seçimde AK Parti’nin fişini çekecek, lambasını söndüreceğiz Allah’ın izniyle.

Trabzon’u iyi belediyecilik anlayışıyla buluşturacağım. Akıl, bilim ve sevgiyle yöneteceğim. Benim yönetimimde en çılgın projem sevgi olacaktır.

Bu şehre gönül veren bir kardeşiniz olarak denge sağlayan bir hizmet anlayışını, iyi belediyecilikle buluşturmak istiyorum. Bu güzel şehir için güzel hayallerim var. Bu ayrıcalığı hemşerilerimin iliklerine kadar yaşamasını sağlayacak işler yapacağım. Trabzon halkını en fazla rahatsız eden partizanlıktan uzak ve siyaset üstü bir dille yerel yönetim anlayışını şehrimize taşımak istiyorum.

Trabzon’a çok basit bir vaadim var. Trabzon’a adaletli, hakkaniyetli ve özenli bir yönetim sözü veriyorum. Büyük ya da küçük demeden her işi özenli yapmanın sözünü veriyorum. Trabzon’da yaşayan herkese aynı derecede aynı derecede özen gösteren bir yönetim vaat ediyorum. Şeffaflığa, halka hesap veren bir yöneticilik vaat ediyorum. İnsanlara tepeden bakmayan, işine ailesini katmayan bir belediye başkanı olacağım. Söz veriyorum, halkıma yalan konuşmayacağım. Bana oy verenlerin sevgisini, oy vermeyenlerin saygısını kazanacağım. Seçildiğim gün parti rozetimi yakamdan, mazbatamı aldığım gün makam kapımı yerinden çıkartıp atacağım.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler