Melih Gökçek'in kehaneti tuttu

 Kendisini 'CHP Uzmanı' olarak adlandıran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP kulislerinden edindiği çok sağlam bir bilgiyi geçtiğimiz günlerde takipçileriyle paylaşmıştı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan CHP Ankara Milletvekili Levent

Melih Gökçek'in kehaneti tuttu

 

Kendisini 'CHP Uzmanı' olarak adlandıran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP kulislerinden edindiği çok sağlam bir bilgiyi geçtiğimiz günlerde takipçileriyle paylaşmıştı.

 

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan CHP Ankara Milletvekili Levent Gök'ün Kılıçdaroğlu'nun Parti Meclisi için hazırladığı anahtar listede yer alacağını iddia etmişti. CHP kurultayının ardından Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde Levent Gök'ün de yer alması, Gökçek'in iddiasının doğruluğunu da kanıtlamış oldu.

Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen CHP Kurultayında Levent Gök, Kılıçdaroğlu'nun Parti Meclisini oluşturacak anahtar listesinde yer aldı.

 

Gökçek, Levent Gök'ün Parti Meclisi'nde yer alacağına ilişkin iddiasını Twitter hesabından Levent Gök'ün sözlerine de yer vererek şu ifadelerle kamuoyuna duyurmuştu.

 

"Levent Gök 'Kemal Kılıçdaroğlu'nun beni merkez karara sokacağı kesin. Bazıları onun yerine benim talip olduğumu söylemişler ama buna inanmaz. Kılıçdaroğlu beni yönetime almamaya cesaret edemez. Bilir ki başına dert olurum. Zaten gayretlerimle de bunu hak ettim' demiş. Bence Kemal Kılıçdaroğlu Levent'i tercih edecek. Çünkü Kılıçdaroğlu, Levent'in gürültüsünden çekinir ve korkar. Göreceksiniz Levent merkez kararda. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler