"Mehmet Atalay aday olmaz"

Parti olarak seçime kilitlendiklerini ifade eden CHP Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız, AK Parti'nin adayının kim olduğunun çok önemli olmadığını ifade ederek geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, görevinden istifa eden Mehmet Atalay'ın AK Pa

"Mehmet Atalay aday olmaz"
Parti olarak seçime kilitlendiklerini ifade eden CHP Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız, AK Parti'nin adayının kim olduğunun çok önemli olmadığını ifade ederek geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, görevinden istifa eden Mehmet Atalay'ın AK Parti'den belediye başkan adayı olabileceğine ihtimal vermediklerini söyledi. Yıldız, “Biz seçim çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. AK Parti adayını ne zaman açıklarsa açıklasın, kim olursa olsun, bizim için çok önemli bir olay değildir. Mehmet Atalay'ın aday olabileceğini düşünmüyorum. İhtimal de vermiyorum” dedi. 21 Aralık'ta Ankara'ya gideceğini ifade eden Yıldız, seçim için program kurultayı yapılacak. Bizim adaylarımızda yüzde 80 belli. Sandık kurulumuzu oluşturuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset