Meclis'te Oda Sıkıntısı

23. Dönem Parlamentosunda 4 parti grubunun bulunması, oda sıkıntısına neden oldu. Bir ihtisas komisyonunun toplantı odası 3'e bölünerek, 2 komisyon başkanı için makam odası ve sekreteryası olarak kullanılacak.AK Parti ve CHP'ye MHP ve DTP gruplarının ekle

Meclis'te Oda Sıkıntısı

23. Dönem Parlamentosunda 4 parti grubunun bulunması, oda sıkıntısına neden oldu. Bir ihtisas komisyonunun toplantı odası 3'e bölünerek, 2 komisyon başkanı için makam odası ve sekreteryası olarak kullanılacak.

AK Parti ve CHP'ye MHP ve DTP gruplarının eklenmesiyle, grup sayısı 4'e çıkan Parlamento'da grupların çalışacağı yerler belli oldu.

AK Parti Grubu, geçen dönemde de kullandığı ana binadaki 2. katta yer alan bölümde çalışmalarını sürdürecek.

CHP Grubu ana binada 2. katta bulunan bölümü kullanacak. MHP Grubu geçen dönem Anavatan Partisinin kullandığı, ana binada yer alan odalara yerleşti.

DTP 23. Dönemde TBMM Dilekçe Komisyonunun ana binada 1. katta kullandığı bölüme yerleşirken, DSP geçen dönem DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın kullandığı makam odasında çalışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset