Meclis Kadın Vekillerle Renklendi

AKP'nin çiçeği burnunda İstanbul milletvekili Özlem Türköne'ye rozetini kardeşi Aslıhan Piltanoğlu taktı.

Meclis Kadın Vekillerle Renklendi

AKP'nin çiçeği burnunda İstanbul milletvekili Özlem Türköne'ye rozetini kardeşi Aslıhan Piltanoğlu taktı.

BÜYÜLEMEYE GELDİM
ŞIRNAK bağımsız milletvekili DTP'li Sevahir Bayındır , isminin anlamının 'büyücü' olduğunu belirtip, ''Meclis'i büyülemeye geldim'' dedi. Bayındır, barış ve kardeşlik için çalışacağını belirten yine DTP'li Ayla Akat Ata ve Gültan Kışanak'la poz verdi.

DTP'DE BEYAZ CEKET MODASI

DİYARBAKIR bağımsız milletvekili Aysel Tuğluk, basın mensuplarının milletvekili rozetiyle görüntü alma isteklerini geri çevirdi. Tuğluk, rozet türü şeyleri takmayı sevmediğini, daha sonra Meclis'in bir üyesi olarak rozeti takacağını söyledi. Eski DTP Eşbaşkanı Tuğluk'un, Ahmet Türk gibi beyaz takımla Meclis'e gelmesi dikkat çekti.

ROZETTE TÜRK FARKI

KAYIT yaptıran DTP destekli bağımsız milletvekillerinden 6'sı, 50 YTL karşılığında altın suyuna batırılmış milletvekili rozeti aldı, Ahmet Türk ve Bağımsız Iğdır Milletvekili Pervin Buldan ise 425 YTL değerindeki saf altından rozet almak için sipariş verdi.

İDAMDAN KURTULDU ŞİMDİ MECLİS'TE

MHP İstanbul milletvekili Atilla Kaya'nın rozetini bir başka MHP'li vekil Cezmi Polat taktı. Kaya, Erzurum'da 27 yıl önce solcu bir müteahhiti bıçaklayarak öldürmekten 10 yıl cezaevinde yatıp afla idamdan kurtulmuş, salıverilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler