Mazhar Yıldırımhan: "Halkımızın mesajını net aldık"

Mazhar Yıldırımhan çalışmalarını sürdürüyor.

Mazhar Yıldırımhan: "Halkımızın mesajını net aldık"

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi AK Parti’den Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı aday adaylığını açıklayan Mazhar Yıldırımhan çalışmalarına hızla devam ediyor. 

Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı aday adaylığını açıklayan Yıldırımhan seçim çalışması kapsamında şunları söyledi;

“Bizim yapmak istediğimiz öncelikli olarak toplumun güvenini kazanmak ve gönül belediyeciliğini uygulamaktır. Güven toplumumuzun en temel ihtiyacıdır. Güven sarsılırsa, samimiyet ve sevgi de sarsılır. Onun için önce güven tesis edeceğiz, sonra gönüllere giren hizmetleri ve uygulamaları hayata geçireceğiz.”

Halkımızın bizden istediği şey "ne olur bizi aldatmayın, yapamayacağınız şeyleri bize vadetmeyin. Size olan güvenimizi sarsmayındır" diyen Yıldırımhan; “Halkımızın mesajını net aldık. İnşallah güven temelli, samimiyete dayanan, ben ve bencilliği reddeden hizmet ve gönül belediyeciliği ile herkesin duasını alacağız” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler