Mazhar Yıldırımhan: "Başımın üstündedir"

Mazhar Yıldırımhan çalışmalarını sürdürüyor.

Mazhar Yıldırımhan: "Başımın üstündedir"

Haber61 - Haber Servisi - 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti'den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Mazhar Yıldırımhan çalışmalarını sürdürüyor.

Mazhar Yıldırımhan yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımızın ortaya koyacağı irade başımın üstündedir" dedi.

Yıldırımhan şunları söyledi;

"Başlangıçtan bu yana hem siyaset hem bürükrasi anlayışımı halkımıza fayda üzerine bina ettim. Yaptığım her çalışmada başkasına nasıl faydalı olabilirim diye düşündüm. Bu anlayıştan hiç bir zaman sapmadım. Türkiye davasına gönülden inadım. AK partinin dava felsefesinden ödün vermedim. Çünkü AK Parti'nin davası da kavgası da milletimizin değerleri davası ve kavgasıdır. Hiç bir zaman hesabilik içerisinde olmadım. Hasbiliği bir karakter olarak benimsedim. Asla ben anlayışının esiri olmadım. Daima sevgiyi, muhabbeti, birlik ve beraberliği önemsedim ve önceledim. Hizmet ettiğim bütün makamların geçici olduğunu esas olanın  hizmet olduğunu ve milletimizin duası olduğu şuurundan kopmamaya gayret ettim. 

Bütün bu anlayış içerisinde şimdi yeni ve hayırlı bir hizmet yolculuğuna çıktım. Bu yolculuktaki gücüm ve sermayem samimiyetimiz, sevgimiz ve milletimize olan hizmet tutkumuzla, birikim ve tecrübelerimizdir. Halkımızle omuz omuza bir gönül belediyeciliğinin destanını yazmaya kararlıyım. Tıpkı Cumhurbaşkanımızın yaptığı gibi. Herkes emin olsun. Bize güvensin. Asla bir makamın peşinde değilim. Nasıl bir ateşten gömlek giyeceğimi ve ağır sorumluluğun bilincindeyim. 

Genel merkezimizin, sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyacağı irade başımın üstündedir. Bu irade karşısında asla bir sapma göstermeden yoluma devam edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Hamdolsun bu konudaki davranış biçimlerimizi daha önce hem teşkilatlarımız hem de halkımız yakinen bilmektedir. 

Trabzonu her boyutuyla iyi biliyorum. İhtiyaçlarını ve çözüm yollarını iyi biliyorum. Trabzonu inşaallah maddi manevi mutlu insanların şehri yapmak için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağım. Halkımızla ve şehrimizin bütün yöneticileri ile büyük bir dayanışma anlayışını ortaya koyacağız. Yolumuz güven, itimat ve hakkaniyet içerisinde kardeşlik yolu olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset