Mazhar Yıldırımhan aday adayı

5 yıl boyunca Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde başarılı projelere imza atan Yıldırımhan, partiye resmi müracaatını pazartesi günü yapacak, ardından da basın toplantısı düzenleyecek.Adaylık konusunda her kesimden fikir alış-verişinde bulunduğunu dile getiren M

Mazhar Yıldırımhan aday adayı

5 yıl boyunca Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde başarılı projelere imza atan Yıldırımhan, partiye resmi müracaatını pazartesi günü yapacak, ardından da basın toplantısı düzenleyecek.

Adaylık konusunda her kesimden fikir alış-verişinde bulunduğunu dile getiren Mazhar Yıldırımhan, "Yaptığım görüşmeler sonrası genel temayül aday olmam yönündeydi. Bende çok sevdiğim ve iyi işler yaptığımız Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevinden istifa ederek adaylık sürecini başlatmış olduk. Bir süre ara verdiğimiz siyasete yeniden dönmüş olduk. Tabi ki bu süreçte herkes aday olmak için yarışacak. Geçmiş dönemdeki tecrübelerimizden de yararlanarak, halkın önüne çıkacağız. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler