"Marka şehire yaklaşıyoruz"

Belediye meclis üyesi AK Parti Grup Başkanvekili Fahrettin Aksoy'un da katıldığı ziyarette vatandaşlardan büyük ilgi gören Başkan Gümrükçüoğlu gelecek kuşaklara daha iyi bir Trabzon bırakmak için çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini belirterek “Trabz

"Marka şehire yaklaşıyoruz"

Belediye meclis üyesi AK Parti Grup Başkanvekili Fahrettin Aksoy'un da katıldığı ziyarette vatandaşlardan büyük ilgi gören Başkan Gümrükçüoğlu gelecek kuşaklara daha iyi bir Trabzon bırakmak için çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini belirterek “Trabzon'a yapılan hizmetler ile kentimiz bir 'marka şehir' olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor. İlçeleriyle, beldeleriyle ve köyleriyle birlikte Trabzon’u daha da yukarılara taşımak için yapılacak genel seçimlerde vatandaşlarımızın destekleriyle Trabzon büyük hizmetler almaya devam edecektir” dedi. Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon'un AK Parti hükümeti döneminde çok önemli hizmetler aldığını altının çizerek, “Hemşerilerimin yapılan hizmetleri en iyi şekilde değerlendireceklerini biliyorum. Trabzon’un geleceği adına vatandaşlarımızın verecekleri destekle elimizi daha da güçlendireceklerine inanıyorum. Bu anlamda tüm vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset