Maliki Türkiye'den ayrıldı

İstanbul'da düzenlenen “Genişletilmiş Irak'a Komşu Ülkeler Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılan Maliki ve Zebari'yi, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden İstanbul Vali Yardımcısı Fikret Kasapoğlu, Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ve öteki ilgililer

Maliki Türkiye'den ayrıldı

İstanbul'da düzenlenen “Genişletilmiş Irak'a Komşu Ülkeler Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılan Maliki ve Zebari'yi, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden İstanbul Vali Yardımcısı Fikret Kasapoğlu, Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ve öteki ilgililer uğurladı.

Maliki'nin ayrılışı sırasında konukevinde geniş güvenlik önlemleri alındığı gözlendi. Bu arada basın mensupları da konukevine alınmadı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler