Libya'dan gelen haber sevindirdi

 Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Aydın Tufan Tekin'den sonra, Lübnan'da alıkonulan ikinci Türk vatandaşı Abdülbasit Aslan'ın da bu akşam Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi İnan Özyıldız tarafından teslim alındığını bildirdi.Ahmet Davutoğlu , Twitter'dan yap

Libya'dan gelen haber sevindirdi

 

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Aydın Tufan Tekin'den sonra, Lübnan'da alıkonulan ikinci Türk vatandaşı Abdülbasit Aslan'ın da bu akşam Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi İnan Özyıldız tarafından teslim alındığını bildirdi.

Ahmet Davutoğlu , Twitter'dan yaptığı açıklamada, Lübnan Başbakanı Necib Mikati'nin telefonla arayarak Abdülbasit Aslan 'ın durumuyla ilgili bilgi verdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Güzel haberi Sayın Başbakanımızla birlikte aldık. Abdülbasit Aslan ile Sayın Başbakanımız az önce telefonla görüştü. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun diyorum. Vatandaşımızın en kısa sürede ailesine kavuşması için gerekli hazırlıklar yapılıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset