Libya Başbakanı Türkiye'ye geldi

Libya’da devrilen 42 yıllık Muammer Kaddafi rejiminin ardından Libya’ya Başbakan seçilen Abdurrahim El Kib, ilk resmi ziyaretini Türkiye’ye yaptı.Daha önce Kaddafi ve ailesinin kullandığı Bombardier-900CRJ tipi özel uçakla saat 11.30’da Atatürk Havalimanı

Libya Başbakanı Türkiye'ye geldi

Libya’da devrilen 42 yıllık Muammer Kaddafi rejiminin ardından Libya’ya Başbakan seçilen Abdurrahim El Kib, ilk resmi ziyaretini Türkiye’ye yaptı.

Daha önce Kaddafi ve ailesinin kullandığı Bombardier-900CRJ tipi özel uçakla saat 11.30’da Atatürk Havalimanı’na inen Abdürrahim El Kib’i Devlet Konukevi’nde İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu karşıladı.

Başbakan Abdurrahim El Kib ve beraberindekiler şeref salonunda bir süre dinlendikten sonra İstanbul’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bazı bakanlar ile ikili görüşmeler yapmak üzere Atatürk Havalimanı’ndan ayrıldı. El Kib ve beraberindeki heyetin, Türkiye’nin ardından Katar ve BAE’yi de ziyaret edeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset