Lemi: Yaşayan kent yaratacağız

CHP'nin Güngören Belediye Başkan adayı Trabzonspor'un eski Milli Futbolcusu Lemi Çelik, belediye başkanlığını kazandığı takdirde, Güngören'i sosyal, kültürel ve ticaret merkezi haline getireceklerini söyledi. Güngören'de Merter ve Haznedar ile birlikte 50

Lemi: Yaşayan kent yaratacağız
CHP'nin Güngören Belediye Başkan adayı Trabzonspor'un eski Milli Futbolcusu Lemi Çelik, belediye başkanlığını kazandığı takdirde, Güngören'i sosyal, kültürel ve ticaret merkezi haline getireceklerini söyledi. Güngören'de Merter ve Haznedar ile birlikte 500 bin insanın yaşadığını ifade eden Çelik, "Güngören, İstanbul'un içinde olupta gerek sosyal açıdan, gerekse ekonomi, eğitim ve sanayi alanında son derece geri kalmış bir bölge. Örneğin Merter'e tekstil bölgesi deniliyor ama dünyadaki tekstil merkezleri göz önüne alındığında son derece yetersiz olduğu biliniyor. Güngören ve Haznedar'a baktığımız zaman da kültür, eğitim, ticaret ve spor alanında çok geri kalmış. Amacımız, Güngören'in bu eksikliklerini hayata geçireceğimiz projelerle birlikte azalmak olacaktır" dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset