Kurtulmuş'tan Erbakan yorumu!

Kısa bir süre önce olaylı bir şekilde Saadet Partisi'nden ayrılıp HAS Parti'yi kuran Numan Kurtulmuş, eski lideri Necmettin Erbakan'ı anlattı. Numan Kurtulmuş şöyle konuştu: "Öncelikle Türk Milleti'nin ve İslam dünyasının başı sağolsun. Gerçekten kendisin

Kurtulmuş'tan Erbakan yorumu!

Kısa bir süre önce olaylı bir şekilde Saadet Partisi'nden ayrılıp HAS Parti'yi kuran Numan Kurtulmuş, eski lideri Necmettin Erbakan'ı anlattı.

 

Numan Kurtulmuş şöyle konuştu: "Öncelikle Türk Milleti'nin ve İslam dünyasının başı sağolsun. Gerçekten kendisinden her birimiz çok şey öğrendik. Sadece Türk milleti değil İslam dünyasında mazlumların mücadelesini yapmış olduğu bir şahsiyettir. Kararla, sabırla, inatla mücadelesini sürdürmüştür. Türk siyasetinde unutulmaz bir yeri vadır. Ben kendisiyle bir dönem yakın çalışmamdan ötürü büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Erbakan hayatı boyunca haksızlıklarla mücadele ederek gelmiş bir isimdir. 28 Şubat sürecinde nasıl alaşağı edildiğini bütün Türkiye biliyor. Açık bir şekilde milletin oylarıyla iktidara gelmiş olan bir Başbakan ve kadrosu küresel güçlerin oyunlarıyla alaşağı edilmiştir. Ciddi şekilde haksızlığa uğramış olan bir hareketin lideridir. Aramızda hiçbir kırgınlık geçmemiştir. Hepimizin derin bir üzüntüsü vardır. Gerçek tahliller siyasi olaylar sonra konuşulur. Biz kendisinin mücadelesini saygıyla anıyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset