Küçük: Kemal'e güvenilmez!

İkinci Ergenekon davasının taleplerin alındığı 130’uncu duruşmada Yalçın Küçük, Kılıçdaroğlu ile ilgili bir iddiada bulundu.Küçük, ''Tutuklanmasaydım Tuncay Özkan’ı milletvekili yapacaktım''dedi.KEMAL'E GİTME Milletvekili seçilmesi için bir yığın isim ver

Küçük: Kemal'e güvenilmez!

İkinci Ergenekon davasının taleplerin alındığı 130’uncu duruşmada Yalçın Küçük, Kılıçdaroğlu ile ilgili bir iddiada bulundu.

Küçük, ''Tutuklanmasaydım Tuncay Özkan’ı milletvekili yapacaktım''dedi.

KEMAL'E GİTME
Milletvekili seçilmesi için bir yığın isim verdiğini belirten Yalçın Küçük, "Oda tv soruşturmasında Kemal Kılıçdaroğlu’na lütuf olsun diye tutukladılar beni. İçeri girmeseydim Tuncay’ı milletvekili yapacaktım. Balbay için de çalıştım. Bir gün Sinan (Aygün) geldi. Milletvekili olacağını söyledi. Kemal’e gitme, ona güvenilmez dedim. Başka iki isim verdim." diye konuştu.

CHP'LİLERİ ELEŞTİRDİ
Duruşmaya katılan CHP’li milletvekillerini de eleştiren Küçük, "Ben bunları söylerken hiçbiri sesini yükseltmedi. Ergenekon yükselen yıldız, gelirler tabi, hiçbir zaman seslerini yükseltmediler." diye konuştu.

Salondaki bazı izleyicilerin Küçük'ün bu sözünü alkışlaması üzerine mahkeme başkanı uyarıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler