Kraldan çok kralcı

 Cumhurbaşkanı Gül'ün danışmanı Ahmet Sever'in açıklamalarına bir yorum da Başbakan Erdoğan'ın danışmanından geldi. CNN TÜRK'te yayınlanan Ankara Günlüğü programında Hande Fırat ve Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan Ak Parti Genel Başkan Danışmanı ve

Kraldan çok kralcı

 

Cumhurbaşkanı Gül'ün danışmanı Ahmet Sever'in açıklamalarına bir yorum da Başbakan Erdoğan'ın danışmanından geldi. CNN TÜRK'te yayınlanan Ankara Günlüğü programında Hande Fırat ve Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan Ak Parti Genel Başkan Danışmanı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, "Ahmet Sever'in Cumhurbaşkanı ile ilişkisinin ne düzeyde olduğunu bilmiyorum ama bazı danışmanlar kraldan çok kralcı olabiliyor, durumdan vazife çıkarabiliyor" dedi.

 

'ULAKLAR ÜZERİNDEN MESAJ VERMEZLER'

 

Milliyet Gazetesi'nden Serpil Çevikcan'a da konuşan Akdoğan, her iki ismin de medya üzerinden mesaj vermek gibi bir yolu seçmesinin söz konusu olamayacağını da vurgularken, “Ne bunu yaparlar ne de ulaklar üzerinden toplumun algısı önünde böyle bir mesaj vermek isterler. Bu iki ismin de böyle birşeye ihtiyacı olmaz, olamaz. Onun için, bu konu üzerinden yapılan açıklamalar, tartışmalar sadece ortamı daha çok gerer' sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler