KPSS'de soru yandaşlara veriliyor

 CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, "Bakın 10 kişi, 15 kişi şehit olduğu zaman ya Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül Amerika'ya gittiği zaman bu şehitler oluyor veya Amerika'da bir Milli Savunma Bakanı, CIA Başkanı geldiği zaman oluyor" iddiasında bulundu.TBM

KPSS'de soru yandaşlara veriliyor

 

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, "Bakın 10 kişi, 15 kişi şehit olduğu zaman ya Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül Amerika'ya gittiği zaman bu şehitler oluyor veya Amerika'da bir Milli Savunma Bakanı, CIA Başkanı geldiği zaman oluyor" iddiasında bulundu.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Genç, Hazine adına kayıtlı Muğla ili Bodrum ilçesi Gölköy, 423 nolu parselde bulunan taşınmazın TMC Mazıdağı Fosfatları Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye satılmasına ilişkin İhale Komisyonu kararı ile bu kararın onaylanmasına ilişkin Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren kararının öncelikle yürütmesinin durdurulması ve bilahare iptaline karar verilmesi istemiyle Danıştay'a başvurduğunu açıkladı.

"Her gün ülkemizde onlarca şehit oluyor" diyen Genç, "Bakın 10 kişi, 15 kişi şehit olduğu zaman ya Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül Amerika'ya gittiği zaman bu şehitler oluyor veya Amerika'da bir Milli Savunma Bakanı, CIA Başkanı geldiği zaman oluyor, bu ne demektir, birtakım oyunlarla bu şehitler meydana geliyor" dedi.

Hükümetin istifasını isteyen Genç, şöyle devam etti:

"Genelkurmay'ın emrindeki elektronik sistemler bunlar bilgi topluyor, Genelkurmay bu bilgileri anında değerlendiriyor. Tayyip Erdoğan ve onun kuryeliğini yaptığı birtakım zihniyetler ne yapıyorlar, elektronik sistemleri Genelkurmay'dan aldılar MİT'e verdiler. Öyle anlaşılıyor ki toplanan bilgiler zamanında Genelkurmay'a intikal etmiyor. Bu nedenle birçok şehitler meydana geliyor. Demek ki Tayyip Erdoğan sen bu işin müsebbibisin.

Toplanan bilgileri zamanında Genelkurmay'a intikal ettirmiyorsun. Bunun baş sorumlusu bu sistemi yaratan Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül'dür."

Milli Eğitim Bakanı'nı da eleştiren Genç, "Bunlar çıldırmış, çılgın adamlar" diye konuştu.

"Türkiye'de AKP iktidarıyla birlikte sahtekarlık almış, yürümüş" diyen Genç, "Gerek KPSS'de gerekse birçok yerlerde yapılan imtihanlarda sorular önceden yandaşlara veriliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler