Koray Aydın'dan ilçelere çıkarma

MHP Trabzon milletvekilleri Maçka ve Şalpazarı’nda halkın karşısına çıktı. Maçka ve Şalpazarı’nda sevgi seli ile karşılaşan MHP adayları AKP’ye yüklendi. Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Koray Aydın ilk önce Maçka’da daha sonra Şalpaz

Koray Aydın'dan ilçelere çıkarma

MHP Trabzon milletvekilleri Maçka ve Şalpazarı’nda halkın karşısına çıktı. Maçka ve Şalpazarı’nda sevgi seli ile karşılaşan MHP adayları AKP’ye yüklendi. Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Koray Aydın ilk önce Maçka’da daha sonra Şalpazarı’nda halkın karşısına çıktı. Maçka’da ve Şalpazarı’nda yoğun ilgi ile karşılaşan MHP milletvekili adayları Koray Aydın, Halil Memiş, Sabri Sadıklar, Nurcan Yazıcı ve Trabzon milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu da katıldı. Koray Aydın yaptığı konuşmada AKP’ye ve Başbakan Tayip Erdoğan’a yüklendi. Tayip Erdoğan halkın önüne daha önce Kürt açılımı alevi açılımı Rum açılımı, açılım ustası maşallah. Şimdi de başbakan yeni bir açılım açıklaması yaptı. Fenerbahçe açılımı. Sanki ülkenin bütün sorunları bitti. Ülkemizde isyan provaları yapılıyor, ülkemizin Başbakanı bize benzediğini iddia ederek inançlı, milliyetçi olduğunu her fırsatta sergilemeye çalışıyor. Bu millete damardan girerek, sizden biriyim diyerek ülke üzerinde sergilenmekte olan oyunun bir parçası olduğunu gizlemeye çalışıyor. Ben 2001 yılında Maçka -Trabzon yolunu duble yol olarak ihale ettim. 10 yıl geçti. Ancak hala daha çalışma yapılıyor. Böbürlenerek anlattıkları hizmetleri görüyoruz. Aradan on yıl geçmesine rağmen yolunuz hala daha yapılmamış. Bu yolda gidip gelirken hiç mi yüzleri kızarmıyor bunların. Bunlar siyahı-beyaz, beyazı da-siyah göstermekte üzerlerine yok. Bunlara sorarsanız her şeyi bunlar yapmışlar. Başbakanımız söylüyor Cumhuriyet tarihinden sonra yapılan hizmetler kadar hizmet yaptık. Hani nerede ortalıkta bir şeyiniz görünmüyor” dedi.

 

SESİ SİZDEN ALACAĞIZ

Şalpazarı’nda partiye katılan 15 kişiye parti rozetleri Koray Aydın tarafından takıldı. Aydın; “her gün büyüyoruz, ses istiyoruz ve bu sesi sizden alacağımız kanaatindeyiz” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı, eski Bakan Koray Aydın Şalpazarı’nda yaptığı konuşmada ise, “12 Haziran genel seçimlerini çantada keklik görenler gördükleri ve yaşadıkları karşısında papaçun pahalı olduğunu anladılar. Trabzon siyasi manada büyük bir değişim yaşıyor. Özellikle 8 yıllık AKP iktidarı döneminde bol bol laf dinleyip bir icraat göremeyen Trabzon halkı üzerine düşen ekonomik sıkıntıların baskısıyla yeni bir kurtuluş yolu aramaktadır. Milliyetçi Hareketin bu seçimlerde Türk milletine sunduğu projeleri ve iktidar hedefi ortaya koyarak Türk milletinin önüne iddialı bir parti olarak çıkması da özellikle 8,5 yıllık AKP iktidarını döneminde sindirilmiş baskı ile zulme uğrayarak sıkıntı içerisinde olan halkımızın kurtuluş olarak gördükleri MHP’ye yönelmeleri Trabzon’da bugün taraflı tarafsız herkesin kabul ettiği gibi Trabzon’un birinci partisi Milliyetçi Hareket Partisidir. Bunun sorumluluğu ağırdır. Üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yaparak 12 Haziran genel seçimlerinde MHP’yi Trabzon’da birinci parti Türkiye’de ise iktidar yapacağız” diye konuştu.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset