Koray Aydın'dan açıklama!

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisini çağırıp uyardığı şeklinde çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.İşte Koray Aydın’ın yazılı açıklaması: “Takvim gazetesinin 18 Ağustos 2011 tarihli nüshasında “Devlet Rest

Koray Aydın'dan açıklama!

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisini çağırıp uyardığı şeklinde çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.

İşte Koray Aydın’ın yazılı açıklaması: “Takvim gazetesinin 18 Ağustos 2011 tarihli nüshasında “Devlet Resti” başlığıyla verilen ve alt başlıkta da “MHP lideri Devlet bahçeli, kendisini devirmek isteyen Koray Aydın’ı genel merkeze çağırdı ve sert bir şekilde uyardı: Bundan sonra en ufak bir hareketini duyarsam seni ihraç ederim “  Şeklinde devam eden haber tamamen gerçek dışıdır.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile haberde öne sürüldüğü gibi bir görüşmem söz konusu olmadığı gibi, yine haberde yer verilen uyarma, ihraç ve kurultaya yönelik ifadeler tümüyle asılsızdır.

Baştan sona yalan, yanlış ve gerçek dışı ifadelerin yer aldığı haberin ciddiye alınır bir tarafı olmadığı için, üzerinde daha fazla bir yorum yapmanın da yersiz ve gereksiz olduğu değerlendirilmektedir.

Kurulduğundan beri nice büyük badireler atlatan ve adeta ateş çemberinden geçerek bu günlere erişen MHP ve ülkücü hareket, gönül seferberliği ruhu içinde bundan sonra da her türlü tezgah, tehdit ve tehlikeye karşı varlığını, birliğini ve bütünlüğünü koruyarak Türk milletine Hizmet etmeye devam edecektir”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler