Koray Aydın:Bize bu görevi verdiler

Trabzon'dan MHP milletvekili seçilen eski bakanlardan Koray Aydın, seçim döneminde çıkıp vatandaşlardan oy isteyen değil, 4 sene boyunca bütün temel problemlerde halkın toplumsal muhalefetinin önderliğini yapmış bir Milliyetçi Hareket Partisi oluşturacakl

Koray Aydın:Bize bu görevi verdiler

Trabzon'dan MHP milletvekili seçilen eski bakanlardan Koray Aydın, seçim döneminde çıkıp vatandaşlardan oy isteyen değil, 4 sene boyunca bütün temel problemlerde halkın toplumsal muhalefetinin önderliğini yapmış bir Milliyetçi Hareket Partisi oluşturacaklarını söyledi.

Koray Aydın, 12 Haziran milletvekili seçim çalışmalarında kendisine destek veren partililere nezaket ziyaretinde bulunarak, teşekkür etti. MHP Vakfıkebir Teşkilatı'nda, İlçe Başkanı Mustafa Eyüpoğlu ve partililerle bir araya gelen Aydın, toplantı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun, '2011 genel sonuçlarındaki matematik tabloyu nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusunu cevaplayan Aydın, oylarını artırarak yüzde 50 oy alan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin seçimin galibi olduğunu söyledi. Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:

"Halkın verdiği bu mesajın çok iyi algılanması gerekiyor, eğer siyasi partiler bu mesajın şifrelerini çözemez, alması gereken mesajları alamazlarsa partileri açısından sıkıntı çekerler. Çünkü siyaset gerçeklik üzerine yapılıyor. Alınmış olan bu oydaki oluşan gerçekliğin de siyasi partilerin genel merkezleri tarafından çok iyi analize tabi tutulması bana göre mecrubiyettir. Trabzon'daki seçim sonuçlarında, kendi kapımızın önünü süpürmek adına olaya yaklaşarak en iyi doğru analizi yaparak, bundan gerekli tedbirleri çıkarıp, yerel bazda gerekli mesajı alarak, önümüzdeki döneme daha iyi hazırlanabilecek bir Milliyetçi Hareket Partisi meydana getirmek istiyoruz. Arkadaşlarımızla beraber bunun gayreti içerisinde olacağız. "

"MİLLET BİZE MUHALEFET GÖREVİNİ VERDİ"

Milletin kendilerine muhalefet görevini verdiğini dile getiren Aydın, AK Parti'ye de iktidar görevininin verildiğini hatırlattı. Aydın, bu görev tanımı içerisinde bir muhalefet partisi olarak halkın sıkıntılarını ve dertlerini sürekli gündemde tutan bu sıkıntı ve dertler konusunda halkla beraber taraf olan, onun adına toplumsal muhalefeti örgütleyerek halkın güvenebileceği yeni bir el olan bir Milliyetçi Hareket Partisi meydana getirmeye çalışacaklarını söyledi. "Bunda da kararlıyız. Bunun için AKP nin seçim süresince yapmış olduğu bütün vaatleri kayıt altına aldık. " diyen Aydın, arşive aldıkları bu vaatleri çok sıkı takip edeceklerini söyledi.

"TEMEL MESELELER İÇİN 3'ER AYLIK 6'ŞAR AYLIK RAPORLAR HAZIRLAYACAĞIZ"

Aydın, Trabzon'un bütün temel meselelerinde fındık, çay, tarım, hayvancılık, turizm, ticaret, bu temel konularda bütün problemlerle ilgili olarak işin nevine göre, 3'er aylık, 6'şar aylık raporlar hazırlayacaklarını ifade etti. Koray Aydın, şöyle dedi:

"Bu raporları medya aracılığıyla kamuoyuna paylaşacağız. Sivil toplum örgütlerini harekete geçireceğiz. Bunun halk ayağını kurmayı örgütleyeceğiz. Halka bu eksiklikler konusunda bilgi sahibi yapan olup olup bitenden haberdar eden, varsa bir su istimal bir eksiklik bir ihmal bunları takip eden, bunları deşifre eden bir tarzda bir muhalefet hareketi örgütleyeceğiz. Şimdi önümüzdeki günlerde bunun ilk adımını atacağız. Fındıkla ilgili meseleyi bir rapor halinde Trabzon'da kamuoyuna sunacağız. Fındıkla ilgili bilinmeyen tüm gerçekleri halkımıza aktaracağız. seçim döneminde 30 gün, 50 gün çıkıp vatandaşlardan oy isteyen değil 4 sene boyunca bütün temel problemlerde halkın toplumsal muhalefetinin önderliğini yapmış bir Milliyetçi Hareket Partisi oluşturacağız. İl ve ilçe teşkilatlarımızla beraber Trabzon'da çok renkli muhalefet yapacağız. " MHP Milletvekili Aydın, daha sonra partililerle birlikte basına kabalı toplantının ardından Beşikdüzü ilçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset