Koray Aydın MHP'deki hedeflerini anlattı

 MHP Trabzon Milletvekili ve genel başkan adayı Koray Aydın, halkla bütünleşen, tabana yayılmış, halkın istek ve önerilerini dikkate alan bir MHP hedeflediklerini söyledi Aydın, bazı ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Samsun'da, MHP İl Başkanı Şaban Kılı

Koray Aydın MHP'deki hedeflerini anlattı

 

MHP Trabzon Milletvekili ve genel başkan adayı Koray Aydın, halkla bütünleşen, tabana yayılmış, halkın istek ve önerilerini dikkate alan bir MHP hedeflediklerini söyledi
 
Aydın, bazı ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Samsun'da, MHP İl Başkanı Şaban Kılıç'ı ziyaret etti, il başkanlığında partililerle görüştü.
 
''Halkı ile birleşmeyen, bütünleşmeyen bir siyasal partiyi halk da iktidar koltuğuna layık görmez'' diyerek sözlerine başlayan Aydın, ''Türkiye'nin siyasal yapısını yeniden şekillendirecek teşkilat yapısını oluşturmuş bir MHP öncelikli hedefimizdir. Birbirimize kenetlenirsek bu hareket iktidara gelecek güçtedir'' dedi.
 
Teşkilatların ön plana çıktığı bir MHP'yi hedeflediklerini aktaran Aydın, ''Halkla bütünleşen, tabana yayılmış, halkın istek ve önerilerini dikkate alan bir MHP hedefliyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler