Köprübaşı Karabela'ya destek çıktı

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Akyan ve Milletvekili adayı Dr. Yunus Karabela, seçim ziyaretler kapsamında Köprübaşı ilçesi ile köylerini ziyaret ettiler.Ziyaret esnasında konuşma yapan Asım Akyan ve Yunus Karabela her zaman halkın yanında olacağını s

Köprübaşı Karabela'ya destek çıktı

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Akyan ve Milletvekili adayı Dr. Yunus Karabela, seçim ziyaretler kapsamında Köprübaşı ilçesi ile köylerini ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında konuşma yapan Asım Akyan ve Yunus Karabela her zaman halkın yanında olacağını söylediler. Asım Akyan Türkiye’nin 8.5 yılda çağ atladığını ifade ederek, “Türkiye kötü yönetimin bedelini ödüyor. Biz bundan önce hükümeti kimden devraldık. Türkiye’yi krize sürükleyenler bugün onu yapacağız bunu edeceğiz diye vaatler sunarak hükümetin başına geçmek istiyorlar. Türkiye’yi bu hale kimler getirdi. Bizim yaptıklarımızı herkes görüyor. Biz Türkiye’yi ipten aldık. Önemli işler yaparak insanımızın değerine değer kattık. Y  eni dönemde yaptığımız çalışmaların meyvelerini toplayıp Türkiye’yi gerçek gücüne ulaştıracağız” dedi.

Yunus Karabela ise yaptığı konuşmada Ankara’da Trabzon’un eli ayağı olacaklarını belirterek, “Hedefimiz köylerimizi, beldelerimizi, ilçelerimizi daha yaşanabilir bir hale getirmektir. Bu yolda Ankara’da sizlerin eli kolu olacağız” şeklinde konuştu. Bu arada halk gezintisi esnasında yaşlı bir kadına oyunu kime vereceksin diye soru soran Asım Aykan’a yaşlı kadın şivesini bozmadan “Kime verecuk. AK Partiden başka verilecek partimi var” demesi üzerine Asım Akyan’da “Sizlerin desteği ile partimiz güçlenerek iktidara gelecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset