Konut'ta Biraraya Geldiler

3.5 saat süren "3'lü zirve"nin, Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt'ın cumhurbaşkanlığı süreciyle ilgili "Sözde değil, özde laik" görüşüne gönderme yapan "12 Nisan'daki söylediklerimizin aynen şu anda da arkasındayız" sözlerinin hemen sonrasına rastl

Konut'ta Biraraya Geldiler

3.5 saat süren "3'lü zirve"nin, Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt'ın cumhurbaşkanlığı süreciyle ilgili "Sözde değil, özde laik" görüşüne gönderme yapan "12 Nisan'daki söylediklerimizin aynen şu anda da arkasındayız" sözlerinin hemen sonrasına rastlaması, kulisleri harketlendirdi.

Antalya Belek'teki tatilinden önceki gece Ankara'ya dönen Erdoğan, dün yoğun bir gün yaşadı. Erdoğan, öğle saatlerinde Başbakanlık'ta, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile biraraya geldi. İkili, bugünkü Yüksek Askeri Şûra (YAŞ) gündemiyle ilgili çalıştı.

 Erdoğan, daha sonra Başbakanlık Resmi Konutu'na geçerek, saat 16.00'da Arınç ve Gül ile buluştu. AKP zirvesindeki bu üç ismin buluşmasında, cumhurbaşkanlığı sürecinin yanı sıra, bu ayın yoğun gündemini oluşturan Meclis Başkanlığı seçimi ve yeni hükümet konuları da ele alındı.

Arınç'ın yeniden Meclis Başkanlığı'na aday olmayacağı, Gül'ün ise Cumhurbaşkanlığı adaylığının sürdüğü işaretlerini verdiği bir ortamda, AKP'nin önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerinin masaya yatırıldığı değerlendirmesi yapıldı. Erdoğan, AKP Genel Merkezi'ne geçerek, bir süre de burada çalıştı.

Tatil bitti
BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, seçim yorgunluğunu atmak üzere çıktığı tatilden döndü. Erdoğan, dün Başbakanlık Merkez Binası'nda, Askeri Şûra öncesi Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve askeri danışmanları ile bir süre çalıştı. Erdoğan, daha sonra çalışmalarına Başbakanlık Konutu'nda devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset