Komutanlar Sezer'e Veda Edecek

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığına yeniden adaylığını koymasının ardından Köşk tartışmaları alevlenirken, Çankaya Köşkü'nde bugün hareketli bir gün yaşanacak.Bugün ilk olarak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt saat 14.30'da Çan

Komutanlar Sezer'e Veda Edecek

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığına yeniden adaylığını koymasının ardından Köşk tartışmaları alevlenirken, Çankaya Köşkü'nde bugün hareketli bir gün yaşanacak.

Bugün ilk olarak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt saat 14.30'da Çankaya Köşkü'ne çıkarak Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile haftalık olağan görüşmesini yapacak. Bu görüşmeye, emekliye ayrılan Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yener Karahanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Cömert de katılarak Sezer'e veda edecek.

Köşk'te madalya töreni

Saat 15.30'da ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'ne çıkarak yeni Bakanlar Kurulu listesini Cumhurbaşkanı Sezer'e sunacak. Erdoğan'ın kabine listesini Sezer'e sunmasının ardından saat 17.00'de işadamı Jak Kamhi'ye "Devlet Üstün Hizmet Madalyası"nın verileceği tören gerçekleştirilecek. Başbakan Erdoğan'ın da katılacağı törene, Genelkurmay Başkanı Org. Büyükanıt ve kuvvet komutanları ile üst düzey devlet protokolünün de davet edildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler