Komisyon'da kavga çıktı!

Meclis Milli Eğitim Komisyonu'nda verilen arada AKP Isparta Milletvekili Recep Özel ile CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ve AKP Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ile CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar arasında "Ezik", "terbiyesizlik" tartışması

Komisyon'da kavga çıktı!

Meclis Milli Eğitim Komisyonu'nda verilen arada AKP Isparta Milletvekili Recep Özel ile CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ve AKP Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ile CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar arasında "Ezik", "terbiyesizlik" tartışması çıktı. Vekiller birbirlerinin üzerine yürümek için hamle yapınca araya giren vekiller kavganın büyümesini önledi.

KOMİSYONA KOLTUK TAKVİYESİ

 Meclis Milli Eğitim Komisyonu'nda yere oturan milletvekilleri için toplantı salonuna koltuk takviyesi yapıldı.

 Komisyon çalışmalarına verilen 1 saatlik arada toplantı salonuna ilave koltuklar getirildi. Koltuklar yere oturan milletvekillerinin olduğu yere konuldu.

VERİLEN ARADA KAVGA ÇIKTI

 Verilen aranın sonunda vekiller salona geldikleri sırada AKP'li Özel ile CHP'li Öner arasında tartışma çıktı. Özel'in, "35 yıllık bürokratsın edep terbiyesi almamışsın" sözüne Öner, "35 yıllık bürokratım, sana ders veririm. Terbiyesiz sensin. Ezikliğinin acısını çıkarıyorsun" diyerek karşılık verdi.

 Ardından kavgaya AKP'li Can ile CHP'li Akar karıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Can ve Akar birbirlerinin üzerine yürümek için hamle yaptı. Araya vekillerin girmesiyle kavga büyümeden önlendi.

 Verilen aranın ardından komisyon çalışmalarına saat 19.00 itibarıyla tekrar başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset