Kılıçdaroğu: Sarayın trolleri ifşa oldu

Bugün Twitter hesabından 21.00'da açıklama yapacağını duyuran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamalarda bulundu. 'Zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar' diyen Kılıçdaroğlu konuşmasını, 'Sarayın trolleri ifşa oldu dersiniz' diyerek bitirdi.

Kılıçdaroğu: Sarayın trolleri ifşa oldu

CHP lideri Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, bu akşam saat 21.00'de bir açıklama yapacağını belirterek, 'Türkiye’nin tüm trollerini davet ediyorum. Konuşacaklarımız var. Sevgili halkım, siz de gelin şahit olun' çağrısında bulunmuştu. 

Kemal Kılıçdaroğlu sözlerine, vatandaşları selamlayarak başlarken, "Şahıs ve ailesinin trolleri geldiniz mi? Size de merhaba" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün Saray tarafından bana özel olarak atanan trolleri ve Türkiye genelindeki devasa trol ağını anlatmak için sizleri davet ettim." Biliyorsunuz bu Saray'ın şatafatını devam ettirmek için beslediği yapılar var. Milletin mutfağı faturalardan kırılırken devasa bir troll ağı Hazine'den çalınan paralarla besleniyor.

Anladınız mı şimdi? Bir imza ile. Evet bir tek imza ile"

"FATURAYI YİNE SİZE ÇIKARIYORLAR"

"Neden 6 milyar lira beşli çeteden birine aktarılıyor. Onlar bu parayla havuz medyası gibi kanalları finanse ediyorlar. Finanse edilen diğer bir illegal ordu da; işte bu troller.  Sizin paranızı da önce Hazineye alıyorlar sonra bunlara aktarıyorlar. Ama yetmiyor artık Hazine'ye Vergi üstüne vergi, zam üstüne zam, faturayı yine size çıkarıyorlar."

"BU RAPOR DÜNYADA BİR İLK"

"Yeniden götürmek üzere Hazine'ye para aktarmaları gerekiyor. Islak imza ile. Troll ağının deşifre edilmesi için araştırmalardan yardım istedim. Elimde bir rapor var. 

Bu rapor dünyada bir ilk. İllegal troll ağının nasıl çalıştığını gösteriyor."

"700 BİNDEN FAZLA TWEET ATILMIŞ"

"Ayrıca isim isim deşifre ediyor bu trolleri. Hepsi elimizde. Ama ben, bana atanmış trollerime özel bir teşekkürü borç bilirim. Müthiş bir iş çıkarmışlar. Son altı ayda beni etiketleyen 700 binden fazla tweet atılmış.  Bunların 300 bininin bu maaşlı trollere ürettirmişler. Bu Saray'ın her şeyi sahte. her şeyi illegal. Devleti suça alet ediyorlar. Ses dinlemesi yapıyorlar, mobese ile her hareketimizi takip ediyorlar, dijitalde de bir trol ordusu ile karalamalar yapıyorlar. Saray'ın tüm meşgalesi bu. Halkımız ise sefalet içinde. 

Durun bir ikisini anlatayım. "Nevzat Kanlı" ya da Kanlınevzat35, öyle mi diyeyim? Neyse... Diğer namı, "son laik bükücü". Nevzat Kanlı benim dijital sapığım gibi bir şey."

"İŞİ GÜCÜ DELİLER GİBİ KÜFRETMEK"

"Ne yazsam, ne tweet atsam, nerede konuşmam yayınlansa, bu sapığım hemen altına küfürleri döşeniyor. Çünkü söyleyeceği karşı bir fikir bir görüş yok. İşi gücü deliler gibi küfretmek.

Aslında bu ağlar iç içe geçmiş durumda. Nevzat Kanlı bir iç ağ, ona bağlanmış troller var. Onun sinyaliyle bu troller devreye girip onun küfürlerini paylaşıp duruyorlar. Mesela son 3-4 ay içinde Nevzat Kanlı bana yaklaşık 4 bin kez küfretmiş. Günde ortalama 40 küfür eder. Sanmayın ki Nevzat Kanlı bir robot. Sizin gibi gerçek bir kişi. Saray'ın taşıyıcı trollerinden birisi. Gerçi bu aralar hesabı biraz askıda. Ama biz biliyoruz onun ne yaptığını. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset