Kılıçdaroğlunun adaylığı saklandı

CHP'li bazı milletvekilleri, Deniz Baykal'ı evinde ziyaret etti. Görüşmede Baykal'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kendisinden saklandığını belirttiği ve Onursal Genel Başkanlık için olumsuz görüş bildirdiği öğrenildi.Aralarında CHP Genel Başkan Yar

Kılıçdaroğlunun adaylığı saklandı

CHP'li bazı milletvekilleri, Deniz Baykal'ı evinde ziyaret etti. Görüşmede Baykal'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kendisinden saklandığını belirttiği ve Onursal Genel Başkanlık için olumsuz görüş bildirdiği öğrenildi.

Aralarında CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, MYK üyesi Savcı Sayan, İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ve İzmir Milletvekili Canan Arıtman'ın da bulunduğu bir grup milletvekili bugün CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ı Angora Evleri'nde bulunan evinde ziyaret etti. Milletvekilleri, yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını cevaplamadan Baykal'ın evinden ayrıldı.

Alınan bilgiye göre Baykal, görüşmede milletvekillerine, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin sitemini aktardı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kendisinden gizlendiğini ifade eden Baykal'ın, "Keşke bu düşünce benimle de paylaşılsa ve bir mutabakatla adaylığını açıklasaydı" dediği öğrenildi. Öte yandan Baykal'ın, onursal genel başkanlık teklifine de sıcak bakmadığını ifade ederek, CHP'nin kurucu Genel Başkanı'nın Atatürk olduğunu, onursal genel başkan olarak nitelendirilmesinin doğru olmayacağını söylediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset