Kılıçdaroğlu'ndan Baykal'a!

Murat Çelik'in özel haberinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile yapılan röportajlara yer verildi. Deniz Baykal, Murat Çelik'e verdiği röportajda, AK Parti'nin aldığı yüzde 50'lik sonucun sorgulanması gerektiğini

Kılıçdaroğlu'ndan Baykal'a!

Murat Çelik'in özel haberinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile yapılan röportajlara yer verildi.

Deniz Baykal, Murat Çelik'e verdiği röportajda, AK Parti'nin aldığı yüzde 50'lik sonucun sorgulanması gerektiğini belirtti. Baykal "AK Parti ile aramızda bir kaç puan fark vardı, fakat CHP son seçimlerde AK Parti'ye yeterince muhalefet yapamadı. AK Parti elini kolunu sallayarak dolaştı. En çok vaadlerde bulunduğumuz Seçim buydu." dedi.

Baykal'ın bu açıklamalarına cevap veren Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin bu seçimlerde Oyunu 3,5 milyon arttırdığını belirtti.

Kurultay'ın toplanmasına ilişkin soruya da "Kurultay toplanırsa toplanır, bu demokrasinin gereğidir.

Fakat parti kültürü olan, partiye bağlı olan, kişisel hırslarından kurtulmuş olarak düşünerek konuşsunlar. Kurultay çağrısı da buna göre yapılsın" dedi.

Anayasa ile ilgili sorulara ise 'İlk üç madde değiştirilemez, kapımız açık.. Ama Recep Tayyip Erdoğan'a bu süreçte güvenmiyorum. Yapılacak olan açıklamalarda tutanak tutulsun, bu bizim için güvencedir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset