Kılıçdaroğlu'na kemerli koruma

CHP Genel Baskanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'den sonra Kartal'a geçti. Ardından da Pendik'e geçerek, seçim turuna devam etti.Son seçim durağı Pendik olması gereken Kılıçdaroğlu, Aydos mahallesine geçerek programında olmamasına rağmen halka seslendi ve ta

Kılıçdaroğlu'na kemerli koruma

CHP Genel Baskanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'den sonra Kartal'a geçti. Ardından da Pendik'e geçerek, seçim turuna devam etti.Son seçim durağı Pendik olması gereken Kılıçdaroğlu, Aydos mahallesine geçerek programında olmamasına rağmen halka seslendi ve tapu sözü verdi.

CHP Genel Baskanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'den sonra CHP seçim otobüsüyle Kartal'a geçti. Maltepe'den Kartal'a doğru seçim otobüsü üzerinde ilerleyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun, dengesini kaybetmemesi için yakın koruması bir an olsun yanından ayrılmadı.Ancak Kılıçdaroğlu otobüsün öne ve arkaya manevrası sırasında düşmekten son anda kurtuldu. Bir ara dengesni kaybeden Kılıçdaroğlu, çareyi yakın korumasına tutunmakta buldu. Yakın koruması Kılıçdaroğlu dengesini kaybetmesinden diye belindkei kemer bölümünden elinbi bir an olsu ayırmadı. Daha sonmra otobüse inen Kılıçdaroğlu Kartal'da CHP Gençlik Kolları tarafından meşalelerle karşılandı. Kılıçdaroğlu gençleri selamlayarak Kartal'dan ayrıldı.

"ADRES BELLİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ "
Daha sonra Pendik'e geçen Kılıçdaroğlu, burada seçim otobüsü üzerinde konuştu. Kılıcdaroğlu, dayanışma içinde olunması gerektiğine dikkat çekerek, " Geleceğe umutla bakmak istiyorsaniz adres belli. Adres Cumhuriyet Halk Partisi. Sizin partiniz. " dedi. Kılıçdaroğlu konuşmasının sonunda halkı CHP'nin 4 Haziran'da Kazlıçeşme Meydanında yapacağı mitinge davet etti.

AYDOS'LULARA TAPU SÖZÜ
Pendik'ten ayrılan Kılıçdaroğlu daha sonra, Pendik'in Aydos ve Ertuğrul Gazi mahallelerine geçti. Burada yolda bekleyen halkı kıramayan Kılıçdaroğlu, programında olmamasına rağmen seçim otobüsü üzerinden halka seslendi. Kılıçdaroğlu, " Aslında burada miting yapma programımız yoktu. Sizler korsan bir miting düzenlemişsiniz. " dedi.Kılıçıdaroğlu konuşmasında, imar sorununa değinerek, "Burada imar sorunu olduğunu biliyorum.

Bizim bir liderimiz vardı, rahmetli Bülent Ecevit, ' Toprak işleyenin su kullananın ' derdi. Burada oturuyorsanız buranın tapusu sizindir. Buranın rantı sizindir. " diye konuştu. Kılıçdaroğlu daha sonra Aydos'tan ayrılarak Sabiha Gökçen Havalimanina geçti ve buradan da helikopterle Bursa'ya hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler