Kılıçdaroğlu'na hava muhalefeti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'daki hava muhalefeti nedeniyle uçağı kalmadı. Kahramanmaraş programı 21 Ekim tarihine ertelendi.CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu'nun Kahramanmaraş programının, İstanbul'dan hava muhalefeti  nedeniyle

Kılıçdaroğlu'na hava muhalefeti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'daki hava muhalefeti nedeniyle uçağı kalmadı. Kahramanmaraş programı 21 Ekim tarihine ertelendi.

CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu'nun Kahramanmaraş programının, İstanbul'dan hava muhalefeti  nedeniyle uçağı kalkmadığı için iptal olduğu bildirildi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat,  İstanbul'dan bu sabah Kahramanmaraş'a gelecek olan tarifeli uçağın  hava muhalefeti nedeniyle kalkamadığını söyledi.

Özbolat, bu nedenle Kılıçdaroğlu'nun Kahramanmaraş'a gelemediğini  belirterek, kendisiyle görüştüklerini ve programın ertelendiğini bildirdi.

Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda iş adamlarıyla  toplantı yaptıktan sonra partisinin İl Başkanlığını ziyaret edecek, ardından  Pazarcık ilçesinde ve Narlı beldesinde çeşitli temaslarda bulunacaktı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset