Kılıçdaroğlu Yorgo'yla görüştü

Kılıçdaroğlu ile Papandreu, görüşmeleri öncesinde yaptıkları açıklamada, iki ülke ilişkilerindeki dinamizme vurguda bulundular.Genel Başkan Kılıçdaroğlu, iki ülke halkları arasındaki yakınlaşmaya örnek olarak her iki ülkede haklarının karşılıklı olarak bi

Kılıçdaroğlu Yorgo'yla görüştü

Kılıçdaroğlu ile Papandreu, görüşmeleri öncesinde yaptıkları açıklamada, iki ülke ilişkilerindeki dinamizme vurguda bulundular.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, iki ülke halkları arasındaki yakınlaşmaya örnek olarak her iki ülkede haklarının karşılıklı olarak birbirlerinin ülkelerine gerçekleştirdikleri ziyaret yoğunluğunu gösterdi.

İki ülke arasındaki ilişkilerde daha da ilerleme kaydedilmesi arzusunu da dile getiren Kılıçdaroğlu, Papandreu'ya gerek misafirperverliği gerekse Konsey Toplantısı'ndaki mükemmel organizasyon için teşekkürlerini sundu.

Kılıçdaroğlu, Papandreu'nun liderliğinde Yunanistan'ın mali krizle mücadelede başarılı olacağına dair inancını da ifade etti.

Genel başkan, halkların kardeşliğine olan inancını da vurguladı.

Papandreu ise CHP Liderini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kılıçdaroğlu ile beraberindeki heyet, yarın öğle saatlerinde Selanik'e geçecek.

Batı Trakya'ya da bir ziyaret gerçekleştirmesi beklenen Kılıçdaroğlu'nun akşam saatlerinde Türkiye'ye dönmesinin planlandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler