Kılıçdaroğlu, yine tokalaşmadı

 Çukurca’da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Çelikkaya’nın Ankara’daki cenaze töreninde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu , Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel ile yine tokalaşmadı. Ankara Kocatepe Cami’sinde cenaze törene katılan Kılıçdaroğlu, aileye taziyeler

Kılıçdaroğlu, yine tokalaşmadı

 

Çukurca’da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Çelikkaya’nın Ankara’daki cenaze töreninde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu , Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel ile yine tokalaşmadı.

 

Ankara Kocatepe Cami’sinde cenaze törene katılan Kılıçdaroğlu, aileye taziyelerini sunduktan sonra protokol bölümüne geçti.

 

Suriye ile yaşanan jet krizi sırasında da Genelkurmay Başkanlığı’nın açıklama yapmasına sert tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkâri Çukurca’da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kamil Çelikkaya’nın Ankara’da düzenlenen cenaze töreninde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile tokalaşmadı.

 

Kılıçdaroğlu, açıklamalarla başlayan gerginliğin etkisiyle, daha önceki bir şehit cenazesinde de Özel ile Kılıçdaroğlu tokalaşmamıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler